071107

Assalamualaikum semua.
Dear all,

From today, 07.11.07, this wp will cease to be active (although it will still be here).
Please visit my new site:

http://norzailina.blogspot.com

Feel free to leave your messages or any questions regarding writing or cooking in the CBox. You are also welcomed to chat on-line with me when or if we happened to be there at the same time.
Thanks.

1 Comment

  1. qa21@msn.com.my said,

    23 September 2009 at 12:15 am

    My comments pasai you ni seperti berikut (komen membina laa):

    U selalu sgt tukar blog, melompat dari satu blog ke satu blog, sebab apa? Planning tak kena kot. Kan susah orang nak follow you?
    Kita tengok u pun ada banyak sgt nama, Lin lah, Norza lah, Zai lah, Nor lah – mana satu ni? Jadi you punyas branding sentiasa tergendala sebab semua melompat from one to another. Kenapa? Kenapa?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: