Kosmo 29-10-2007

kosmo_lina.png

18 Comments

  1. UncleJ said,

    3 November 2007 at 1:07 am

    congrats norz…u are the one who hit the jackpot! not me..

    wah tambah glam ler novelist yg dah fofular nih…tak sempat baca sy paper ni..paper hari jumaat kan? nanti sy gi carik..

    mesti norz ni sorang yg romantik jugak…bertuah cik abeng tu..hehehe

    well done chef!

  2. combi@echah said,

    3 November 2007 at 2:15 am

    norz…muahhhh !! tahniah..lom baca paper ni.kt sini utusan xde..nnt baca kt online ekk.

    ~ romantik giler kwn kita sorang ni upanyer..

    ~ nnt pas baca kita komen lg ekk..cyg norz 😉

  3. OD said,

    3 November 2007 at 7:45 am

    Hmm… ni yang nyampah nih. Dua kali artikel mengenai kakak kesayanganku yang prolifik, fantastik dan jimnastik… gegegege… keluar dalam majalah dan akhbar dalam masa dua bulan ni, OD tak leh baca. Geram… geram. Yang sempat OD baca, fasal artikel mengenai Kak Norz yang suka sangat kumpul tin Coca-Cola kaler merah tu. Itu je… sebab kuar dalam Berita Online. Kalau tidak, cam ginilah juga.
    Tak apa… Kak Norz simpan kan, artikel tu? Preserve kakakku cayang… balik nanti OD nak baca dengan tekun, macam nak ambik exam tau… gegegege…
    Hepi wiken kakak. Semoga gumbira selalu. Projek tu camana? Projek romantik tu ler… moh kita berlawan nak? gegegegee… xoxo

  4. norz said,

    3 November 2007 at 8:35 am

    UncleJ, tq. Nak tulis novel cinta, kena la romantik. Sat lagi jadik novel ntah apa-apa. In real life, saya ni sebenarnya brutal especially bila bawa kereta. Waduh..! Citer iyan tu memang common, tapi mmg bila dlm bahasa asalnya, quite ‘different’ I bet versi Tamil lagi best, wakakaa….

  5. norz said,

    3 November 2007 at 8:40 am

    Combi, nak tau romantik ‘sungguh’ ke idak, kena baca novel, baru boleh layannn, hehehe…Semua org ada sifat romantik ni, tapi cara ekspresi yg berbeza. Kita sll kaitkan romantik lelaki kat pompuan, bagi bunga, kan? Romantik pompuan kat lelaki lak…? Jwb, combi…jwb.🙂

  6. norz said,

    3 November 2007 at 8:46 am

    OD, dont worry, akak mmg ada PA yg uruskan bab simpan artikel ni, hihihi. Siap ada pangkat ‘baPA’ lagi kat budak2 tu…Happy Weekend to u, too. How was Halloween? Projek romantik sdg laju, alhamdulillah, almost 1/3 dah siap. Date-line 30th Nov (tolak one week ada shooting masak pulokk). Sungguh ka nak lawan?

  7. Syima Syawal said,

    3 November 2007 at 11:02 pm

    salam kak Norz… wah..wah..wah… makin rancak sekarang ni ya..kalah chef Wan tu yang sewaktu dengannya… hehehehe… moga terus berjaya!

  8. norz said,

    4 November 2007 at 7:09 am

    Syima Syawal, salam. TQ. Kita buatlah setakat yg mampu. Kalau ada rezeki, tak ke mana…kan? Yg penting usaha tanpa mengenal jemu atau penat.

  9. combi@echah said,

    5 November 2007 at 10:25 pm

    romantik pompuan kt lelaki?? …. xmo jwp bole dak..

    ~ combi ni romantik ker ???

    ~😛

  10. nina said,

    6 November 2007 at 6:01 am

    wah dah makin malatop.. ni mesti minat pilem hindustan nih :p

    p/s keep up a good work sis

  11. norz said,

    6 November 2007 at 10:02 am

    combi, takpe kalau tak mau jawab, sama2 simpan sebagai rahsia, kan? norz rasa combi mmg romantik kat suami psl penyayang kat precious2 darls yg dua org tu…cayor ler.

  12. norz said,

    6 November 2007 at 10:04 am

    nina, hmm…x minat sgt filem hindustan psl tayangan terlalu lama (buang masa gitu, ahaks), pastu everytime mesti nak nangis (leceh betoi…) psl pastu mata jadik merah, suara jadik parau…agaknya terlampau menghayati.

  13. Jie said,

    6 November 2007 at 4:22 pm

    Tak aci tau…sy dah lama baca novel tu, tak peluk pun…si combo norz nk peluk…tak aci…!!!

  14. 6 November 2007 at 4:35 pm

    tahniah
    akak seorang yang hebat

  15. norzailina said,

    7 November 2007 at 11:10 am

    Jie, la…cian arr. Dah lama sgt kut…sampai lupa jalan citer, hihihi. Marah nyer psl, combi dah jadik COMBO. Nanti norz pi umah Jie, naa…kita peluk kuat2. Norz cayang semua yg pernah beli atau baca novel/buku masak. Thanks a zillion zillion…

  16. norzailina said,

    7 November 2007 at 11:13 am

    muhammadridwanto,
    Terima kasih banyak. Hebat ke? Biasa aje. Akak hanya lakukan yg terbaik & menggembirakan untuk semua agar sama2 dapat manfaat. Bila kita enjoy buat sesuatu, hasilnya akan berbaloi.

  17. nuriman said,

    8 November 2007 at 7:07 pm

    Terlepas beli kosmo 29.10 hari tu..walau apapun semoga apa yg kita lakukan di berkati-NYA aminnn…

  18. ahmad nawawi said,

    26 June 2008 at 8:37 am

    tahniah.. syukur krn dapat jumpa kali kedua dengan puan. terbaru semasa di DBP; bicara karya.. Saya nak minta foto yg diambil semasa program berkenaan.. boleh tak? tk


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: