An evening in Rebung…

Koleksi foto sekitar ‘Majlis Penyerahan’ novel. Perjumpaan ini diadakan di Restoran Rebung, Bangsar, Kuala Lumpur pada bulan Julai lalu.

sh03.jpg

sh02.jpg

sh01.jpg

sh051.jpg

10 Comments

  1. nuriman said,

    25 October 2007 at 1:50 pm

    Salam Kak Lina..ermm saya suka panggil kak lina hehehe kalau sebaya hihihih camn er kekeke?..maaflah ya…tahniah nampak gayanya nak kena beli novel ni..belum baca lagi tu..wah hensemnya jejaka tu kak lina pun apa kurangnya hihihi…

  2. OD said,

    25 October 2007 at 6:04 pm

    Wah… macam rebung dibelah dua… jeles jeles jeles… nak gak tangkap gambar ngan dia tahun depan… ekekekekekekekee… Kak Norz cayang, Dr. S bagi berapa bintang untuk IT? Cakap kat dia, bagi bintang-bintang kat langit yang dia nampak masa kat ISS hari tu aaa… huhu… OD bagi 5.5 bintang. Kalau orang kata, mana ada 5.5, OD kata, bila lagi nak mulakan… kan Kak Norz kan. Mwah. Sihat hari ni? Nama kek yang Encik Eyman reka tu sedap bebenor bunyinya. Kalau Kak Norz masak, lagilah sedap rasanya….

  3. combi@echah said,

    25 October 2007 at 10:59 pm

    norz..emsem giler dak tu tau..nnt combi nk gi cr buku tu..bila jumpa norz kt kl bole mnta sign..sign sayang ekk 😛

  4. norz said,

    26 October 2007 at 7:13 am

    nuriman, panggil la apa aje, tak kisah…t/kasih sudi nak beli, semoga enjoy membaca. sila beri komen utk memperbaiki karya di masa akan dtg…

  5. norz said,

    26 October 2007 at 7:15 am

    OD…meh sini nak hug. Akak sihat. Nak kek yg akak masak, tunggu tahun depan, na? Time Pesta Buku kita sama2 berpesta makan, ek eleh. Berapa hr nak ada kat M’sia?

  6. norz said,

    26 October 2007 at 7:18 am

    Combi, terima kasih. Bab sign, no problemo. Nxt month nak mai KL, kan? Kita bikin gempaq sampai ke Angkasa, ehh?😉

  7. combi@echah said,

    26 October 2007 at 8:10 am

    norz..bikin gempaq smpi ke angkasa..yes !! tgu ko budin 😀

    ~ dah nmpk emoticon norz tu.. ~

  8. combi@echah said,

    27 October 2007 at 6:15 pm

    slm norz..cuti2 gini watpe tu..combi ni baru balik dr round2 town.ambek kesempatan time cuti weekend..bsok ade open hse lagi..adehh bila nk slim ni.. 😦

  9. norz said,

    29 October 2007 at 9:06 am

    Combi, weekend mmg bz sket. Semua org ada kat rumah, lepak2. Kat KL ni weekend traffic jam teruk sbb semua nk gi open hse. Habis Syawal baru la alright sket.🙂

  10. Iella said,

    25 November 2007 at 4:39 pm

    Kalau jumpa sheikh muszaphar lagi tolong kirim salam ye?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: