I know what I did last raya!!

raya_05.jpg
The weather was fantastic, macam spring kat UK.

 raya_01.jpg
Horse-riding, beb…!

 raya_02.jpg
Dah terlambat nak join team Lord of The Rings!

 raya_03.jpg
Takde senduk, kayu golf pun jadilah…

raya_04.jpg
Flowers are a girl’s best friend…

12 Comments

  1. OD said,

    17 October 2007 at 5:10 pm

    Salam Kak Norz ku… mwah mwah…
    Cayalah… Gambar first tu kan, semua dah orait, Kak Norz lagi orait lengkap ngan pashmina lagi. Tapi, kalau dia orang letak rumput kat tempat Kak Norz berdiri tu lagi cantik, kan Kak Norz…
    Fuiyoo… Kak Norz naik Brego. Aragorn bagi lak… si Arwen tak jeles ek? Eh, application nak jadi she-elf masih bukak lagi Kak Norz… jangan risau. Nanti OD tanya kat Legolas. Dia tak ajar ke Kak Norz masa memanah tu? Kot terpanah montot Gimli lak… huhu… Kak Norz main mini golf kat bekas bukit Minas Tirith tu ek… huhu… and true, flowers are girl’s best friend. Kadang tu ada boys yang suka bunga gak…
    Kak Norz sihat? Tak sakit ke tangan sebab tarik anak panah tu? Harap Kak Norz gumbira hari ni. Mwah mwah.

  2. budin said,

    18 October 2007 at 2:15 am

    Macam takut-takut je naik kuda tu. Tapi nampkanya satu lawatan yang cukup bermakna Norz di Frazer Hill tu. Boleh belajar memanah dan main golf…sampai tak ingat kat Budin yang menunggu di Angkasa….

  3. norz said,

    18 October 2007 at 8:21 pm

    OD yg tercayang…
    Kelakar la OD ni, sabar aje akak. Sakit tgn? Nak sakit apa, aim sekali aje. Haha. Berdesup anak panah masuk dlm semak, kesian org yg jaga tu kena cari…pasai apa tak kena target? Teringat kat Orlando Bloom la…

  4. abg putra said,

    19 October 2007 at 12:05 pm

    Cantiklah mambang yang pakai baju oren kat sidebar sebelah kiri ni. Boleh berkenalan tak?

  5. norz said,

    19 October 2007 at 1:34 pm

    Alahai Abg Putra. Kalau takat nak berkenalan, takde hal. Boleh bertukar2 fikiran, luaskan minda dan tambah pengetahuan. Selain usik2 dan menyakat, hehe. Kalau dah ada mambang di awan, biar saya jadi mambang di dapur la. Abg putra ngan budin mambang di angkasa. Haha.

  6. combi@echah said,

    20 October 2007 at 12:48 pm

    slm norz..u look so sweet wt orange..looking young bah 🙂

  7. norz said,

    20 October 2007 at 3:32 pm

    Salam, combi. TQ. I m young. Hehe. That’s the magic of make-up. And that colour compliments me. Lagipun, I was feeling on top of the world masa tu, having completed my novel for 2007. Do drop-by lagi. Seronok jumpa u kat tempat budin…

  8. mersik said,

    22 October 2007 at 12:04 pm

    Amboi2.. seronok nye kak Norz jalan2 naik bukit..

    Patut le masa raya hari tu, ketuk2 pintu umah, tak de oang.. hu huuu

  9. norz said,

    22 October 2007 at 9:19 pm

    Laaa, mersik! Baru nampak bayang kat sini. Lama dah akak tunggu. Asyik2 panaskan rendang dah nak kering mcm serunding…ekekeke.

  10. nuriman said,

    24 October 2007 at 9:16 am

    salam lebaran..wah seronok tengk gambar2 tu cute hihihih..

  11. norz said,

    24 October 2007 at 9:28 pm

    Selamat Aidilfitri, nuriman. Lama tak nampak? Sibuk layan tetamu kat rumah, kut? Ada lagi ke biskut raya? Org2 KL skrg sibuk dgn open house…gitu ler trend di kota besar. Salam manis buat nuriman, moga2 happy di samping suami & anak2.

  12. nuriman said,

    27 October 2007 at 1:02 pm

    salam lebaran…alhamdulillah sy pun kl gak walaupun pj dekat dah tu..kuih raya masih ada sila datang ke rumah…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: