Bersama Dr.Sheikh

01.gif

Gembira, terharu dan bersyukur tika melihat Soyuz berlepas ke ISS semalam. Sesiapa yg pernah membaca novel saya, Impian Terindah, mungkin akan lebih memahami perasaan saya.

16 Comments

  1. OD said,

    11 October 2007 at 7:02 am

    Whoa! Whoa! Siapa pakwe yang berwajah scruffy tapi hensem dan sexy yang berdiri menyendeng di sebelah Kak Norz nih? Tahniah kepada Doktor Sheikh Muszaphar, angkasawan Malaysia yang pertama. Tahniah juga kat Kak Norz. OD faham apa yang Kak Norz rasa sebab OD dah baca IT… huhu…

  2. omara said,

    11 October 2007 at 7:23 am

    Selamat hari raya norzailina dan doktor sheikh muszaphar!

  3. nuriman said,

    11 October 2007 at 8:52 am

    Wah sempat bergambar lagik akak ek..

  4. nuriman said,

    11 October 2007 at 8:53 am

    kak izinkan sy cpy n paste gambar akak ek?nak buat kenangan…

  5. eka fahara said,

    11 October 2007 at 11:02 am

    selamat hariraya aidil fitri maaf zahir dan batin dari eka sekeluarga buat kak lina dan family. Maaf ye kak kalau ada salah silap eka pada akak…..peluk cium utuk kak lina.

  6. norzailina said,

    11 October 2007 at 1:41 pm

    OD. Dr.Sheikh memang charming abisss. Waktu gathering yg akak hadiri tu, dia mesti pesan pada pelajar2 supaya study hard. Apa lagi, my daughters dapat inspiration…kalau mak dia ni yg nasihat, sampai berbuih mulut pun taknak dengar, hehe.

  7. norzailina said,

    11 October 2007 at 1:41 pm

    omara, salam lebaran untuk u sekeluarga. Semoga ceria dan diberkati.

  8. norzailina said,

    11 October 2007 at 1:45 pm

    eka fahara, akak jg ingin ucapkan Salam Lebaran. Semoga bahagia & ceria di samping keluarga tersayang.

  9. norzailina said,

    11 October 2007 at 1:47 pm

    nuriman, silakanlah copy n paste. Akak pun nak share pengalaman jumpa Dr.Sheikh Januari lepas, untuk abadikan kata2 hikmahnya bagi novel IT.

  10. abg putra said,

    12 October 2007 at 3:59 pm

    Blog Norz ni menarik sekali. Saya pernah cuba buat blog begini menggunakan word press tapi gagal. Warnanya cantik sekali. Insyaallah akan saya hayati kandungannya jika ada kelapangan.

  11. norzailina said,

    14 October 2007 at 8:40 am

    abg putra, terima kasih kerana sudi singgah (knowing how busy u must be, hehe…)

  12. OD said,

    16 October 2007 at 2:48 am

    Kak Norz yang cun… masih berhari raya lagi ya. Sampai tak sempat nak buat entri baru. Wah… Dr Sheikh Muszaphar tu, makan nasi himpit yang Kak Norz buat ke? Boleh ke dia orang makan makanan macam tu kat space, Kak Norz? Tak ke payah nanti? You know what I mean… huhu.
    Kak Norz sihat? Rindu la kat Kak Norz… cepatlah bubuh entri baru.

  13. budin said,

    18 October 2007 at 2:21 am

    Sampai hati OD melawat kak Norz die je…Abang Budin dah lama dia tak lawat. Tak tau apa dah jadi dengan hubungan kita..??

  14. ain said,

    23 October 2007 at 7:38 pm

    Salam kak…. best betullah novel impian terindah ….. ikutkan hati nak ulang balik…tapi nak buat mcm mana novel pinjam :p ….. jarang nampak buku tu kat kedai….

  15. talasimia said,

    22 March 2008 at 4:11 pm

    control ayu nampak…………………

  16. yatighani said,

    5 May 2008 at 12:33 pm

    assalamualaikum kak norz,
    gambar akak & dsm tu saya ‘kidnap’ buat slideshow screen saver kt pc, selang seli ngan gambar yg kita ambik kt pesta buku ari tu. halal eh kak.🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: