Feminin Oktober

baru_feminin.jpg
cover feminin oktober 2007.

  fem1.jpg

fem2.jpg

10 Comments

  1. Abang Long said,

    6 October 2007 at 12:03 am

    Kak Norz, nak pinjam basikal dibelakang tu … nak bawa Pokcik Mersik beraya dan kutip duit raya ……. raya ni ada buat popia goreng bersalut sambal belacan tak ?

  2. OD said,

    6 October 2007 at 12:49 am

    Salam Kak Norz…
    OD kenal selebriti dalam gambar tu. OD kenal dia… novelis dan chef cun… cewah, macam bagus. Satu Malaysialah kenal selebriti tu, OD!!! Alamak… camana boleh salah eja nama Kak Norz nih!!! Tak kisahlah asalkan Kak Norz tetap cun. Nanti nak suruh adik beli Feminin Okt dan hantar ke sini. Tak puaslah baca kat sini.

  3. norzailina said,

    6 October 2007 at 6:22 pm

    Abang Long, sesuai benarlah basikal tua tu untuk Pokcik, hehe. Teringat zaman P.Ramlee dulu. Emm, raya ni, popia mini ada la. Kalau nak salut, kena cicah dengan sambal udang yg dibuat untuk makan dengan Lontong…hmm, terangkat!

  4. UncleJ said,

    6 October 2007 at 6:23 pm

    salam norz….wah hebat celebrity chef nih…masuk magazine lagi…nnt saya beli mintak sign autograph boleh? ekeke…..

    nice blog here..keep it up norz!

  5. norzailina said,

    6 October 2007 at 6:24 pm

    OD, salam penuh mesra, semesra malam tatkala bulan mengambang dipagari bintang. Waduh, berpuisi pulak dia, sabar aje akak. Hehe. Salah eja takpe, jangan salah letak gambar, huhu…

  6. norzailina said,

    6 October 2007 at 6:26 pm

    How nice to see u here, UncleJ. Simply delighted. Thanks. Takde hebatnya, biasa saja. Kalau takde publisiti nanti orang tak kenal, tak laku ler pulak novel atau cookbooks…come again, k?
    Selamat Berbuka!

  7. OD said,

    7 October 2007 at 3:27 am

    Salam Kak Norz pujangga jiwa… cewah… ni teringatkan P. Ramlee mengurat Saadiah dalam Musang Berjanggutlah ni. Tujuh gunung lautan, lautan, sembilan lautan alah intan, umpan ku tabur dah makan, ikan dah makan… huhu…
    Betul tu Kak Norz… mesti seantero Malaysia mengamuk kalau dia orang tersalah letak gambar. OD dari sini pun akan hantar peluru berpandu… huhu…sabar saja aku. Sihat ke Kak Norz ku? Malam ni, OD berehat menulis citer thriller. Mood nak tulis chick-lit pulak. Dah sampai chapter 3. Sabar ke tak sabar… tak boleh ikutkan sebab kena kejar dateline.

  8. nuriman said,

    8 October 2007 at 1:48 pm

    wah pulut kuning rendang tu kesukaan saya tu…akak raya kat mana ya?

  9. norzailina said,

    9 October 2007 at 5:18 am

    nuriman, akak raya di KL (buat pertama kali dlm sejarah, hehe!). InsyaAllah ke Bentong ziarah ibu sdr kemudian ke Raub rumah Chef Wan. Pulut mmg sedap tp ‘merbahaya’ sebab cepat mengantuk…ekekeke.

  10. nuriman said,

    9 October 2007 at 5:28 am

    hehehe wah bestnyaaaaaa….hmm saya kalau makan pulut kuning bukan saja mengantuk tapi ada penyakit sikit hihihi……


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: