Berbuka Puasa dengan Adam AF2

Salam manis untuk semua!

Inilah entry pertama untuk laman wordpress saya.

adom.jpg

Last Saturday, 22nd Sept, I was at the Berbuka Puasa function organised by Adam AF2 Fan Club. It was held at The Summit Hotel, USJ. AFCM had also invited orphans from Rumah Titian Kasih. They performed some songs and a few of them stole our hearts with their funny antics. Adam was so sporting, and he managed to crack jokes that made everyone laughed. He sang wonderfully and truly entertained the audience (especially his fans) who came from all over Malaysia. Many varieties of food were served and it was a memorable ‘red-n-black’ night.

Adios.

6 Comments

  1. OD said,

    4 October 2007 at 4:03 am

    Best best… tahun depan OD buat entri: OD berbuka puasa dengan Puan Norzailina Nordin – Celebrity Chef & A Famous Novelist…. huhu

  2. norzailina said,

    4 October 2007 at 7:14 am

    OD, terasa kembang akak ni oiiii…tak muat kerusi dah la ni. Hehehe. Tak sabar nak jumpa OD, nak sembang sambil makan2…OD ni so funny (suka part yg u kata “sabar saja…”, full of life, mesti hari2 dengan anney gempaq & happening.

  3. OD said,

    6 October 2007 at 1:11 am

    Salam Kak Norz…
    Tunggu tahun depanlah Kak Norz… baru real nak kembang… he he he… sabar saja aku!
    Ni rahsia tau… OD suka nag dan whinge anney sampai dia mati kutu… ekekekekeeke… taklah. Memang ‘sabar sajalah’ tu rutin seharian bila sembang dengan sesiapapun… sampai anney pun hafal. Bila OD bercerita dengan dia in English dan sampai ke part tertentu, OD akan kata, sabar sajalah… sampai kengkadang, dia pun terikut-ikut cakap. Lagi satu, perkataan ‘hantu betul’ ekekekeke. Tu OD belajar dengan bonda.
    OD pun tak sabar nak jumpa Kak Norz. I’m not funny in person tau. Pemalu gitu… he he he… perasan OD nih.

  4. norzailina said,

    6 October 2007 at 6:41 pm

    Kat rumah ni, akak terkenal dgn tag ‘Let’s get back to work’…Balik jer dari mana2 outing, sebaik saja bukak pintu, mesti sebut tu sampai kekadang anak bongsu 11 tahun tu pun ikut ‘perli’ haha…akak org pertama yg lari naik tangga menuju ke pc sedang org2 lain masih terkial-kial bukak kasut masing2 kat depan pintu…sabar saja OD…!!

  5. Lynne said,

    10 January 2008 at 2:12 pm

    Kak,
    Apa khabar?
    Bolih tak tolong bagi tahu apa dia tapai pulut?
    Thanks.
    Salam
    Lynne

  6. masturah said,

    7 October 2008 at 10:41 am

    selamat ari raya aidilfitri maaf zahir batin.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: